[vc_row css=”.vc_custom_1522059293610{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][mkdf_section_title title=”Team FC Social” title_color=”” title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][mkdf_section_subtitle color=”#0c0c0c” text_align=”center” text=”Het FC Social team bestaat uit getalenteerde jongens met passie voor de sport voetbal. Het zijn niet alleen collega’s maar ook goede vrienden van elkaar. Het mooie aan dit team is dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Wilt u meer te weten komen over dit team? Kijk dan gerust op deze pagina en kom meer te weten over ons.” width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1522058730007{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][mkdf_section_title title=”Erik van Schanke” title_color=”#d3a11a” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”#000000″ text_align=”left” text=”Mijn naam is Erik van Schanke, ben 22 jaar en de oprichter van FC Social. Ik heb FC Social opgericht met als doelstelling amateurclubs op een leuke manier op de kaart te zetten. Daarnaast willen we ook iets terugdoen voor de jongeren in de omgeving Rotterdam door middel van leuke items.

Ik ben in 2016 mijn eigen bedrijf gestart genaamd EVS Productions. Met mijn eigen bedrijf maak ik voor verschillende midden- klein bedrijven productie videos. Ook ondersteun ik bedrijven om hun social media optimaal in te zetten. Het is daarom fijn dat ik FC Social goed kan combineren met m’n werk.

Als sport beoefen ik dan ook voetbal. Op dit moment speel ik bij IFC uit Hendrik Ido Ambacht in het 1e elftal van de zaterdag. Vroeger heb ik in de jeugd van Excelsior Rotterdam en ASWH gezeten. In de A’s heb ik besloten om naar IFC te gaan waar ik nu met alle plezier voetbal.

Mijn werkzaamheden voor FC Social zijn het contact onderhouden met de contactpersonen van de clubs. Ook hou ik de planning bij van de opnames, monteer ik de video’s en zorg ik dat alles in goede banen loopt op een opnamedag.” width=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][mkdf_animations_holder css_animation=”mkdf-element-from-right” animation_delay=”200″][vc_single_image image=”17589″ img_size=”640×421″][/mkdf_animations_holder][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1522058730007{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][mkdf_animations_holder css_animation=”mkdf-element-from-left” animation_delay=”200″][vc_single_image image=”17588″ img_size=”640×421″][/mkdf_animations_holder][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mkdf_section_title title=”Lars van Schanke” title_color=”#d3a11a” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”#000000″ text_align=”left” text=”Mijn naam is Lars van Schanke en ik ben 17 jaar. Ik ben de presentator van FC Social. Mijn doel met FC Social is om te groeien en bekend te worden door het hele land. Graag wil ik ook dat kinderen meer gaan bewegen en niet zoveel achter de computer zitten.

Sinds 2005 kan ik geen bal meer loslaten. Ik ben echt een sportieve jongen die graag veel sport en dan vooral voetbal. In 2007 begon ik te voetballen bij Excelsior Rotterdam. Na Excelsior ben ik naar ASWH gegaan. Ik heb daar een leuke tijd gehad en ook kampioen geworden, mede door een goal van mij. Bij ASWH heb ik 5 jaar gevoetbald, in de C’s ging ik naar RV&AV Sparta toe om daar mezelf verder te ontwikkelen. Na 2 jaar Sparta, ben ik nu gaan voetballen bij IFC. Daar speel ik in de JO19-1 als centrale verdediger.

Naast FC Social werk ik ook bij de Kruidvat als verkoopmedewerker. Niet alleen werk ik bij de Kruidvat maar ik doe ook vrijwilligerswerk bij Excelsior Rotterdam. Bij Excelsior doe ik de pers ontvangen en dat vind ik leuk om te doen. Zo zie ik vaak Mario Been, die je dan een hand geeft en vraagt hoe het gaat. Dat is voor mij ook echt leuk om iemand van zo dichtbij te zien. Ik hoop dat ik bij alle drie de werkgevers (FC Social, Kruidvat en Excelsior) nog lang mag werken en vooral met veel plezier!

Ik hoop ook nog heel veel mooie afleveringen te maken met FC Social, ook veel door ons mooie land te reizen en vooral veel langs andere clubs.” width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1522058730007{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][mkdf_section_title title=”Jordi de Zwart” title_color=”#d3a11a” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”#000000″ text_align=”left” text=”Mijn naam is Jordi de Zwart, ik ben 22 jaar oud en zit in het team van FC Social. Ik heb me steentje bij gedragen bij FC Social om het amateurvoetbal weer goed in beeld te brengen. We maken leuke items en doe leuke challenges met de clubs waar we langs gaan.

Zelf heb ik de opleiding sport en bewegen gedaan die ik heb afgerond op niveau 3. Ook heb ik hiernaast nog mijn TC-3 gehaald. Nu doe ik de opleiding mediamanagement op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik heb de keuze gemaakt omdat Erik mij een beeld heeft gegeven wat je met deze opleiding kon en hoe breed het was. Dit heeft me heel erg aangesproken en doe deze opleiding op niveau 4 leerjaar 1. FC Social kan ik goed met mijn opleiding combineren en ik leer qua video’s maken ook veel door mee te werken bij FC Social. Mijn functie bij FC Social is meer en deels presentator, maar zelf film ik ook af en toe.

Ik doe zelf ook aan de sport voetbal. Op dit moment speel ik bij de SC Feyenoord in Rotterdam. Ik speel daar in het 1e team van de club die uitkomt in de hoofdklasse. De clubs waar ik zelf ook nog heb gespeeld zijn: SVS, Excelsior, Alexandria’66 en RV&AV Sparta. De club waar ik nu speel is een fijne club om te spelen. Het niveau van de trainingen zijn altijd goed en de competitie is een leuke competitie om in te spelen.

Zoals ik al aangaf is mijn taak bij FC Social eigenlijk presentator. Dit seizoen doe ik dit samen met Lars en wisselen we het soms af. Ook film ik heel af en toe als ik niet presenteer, ook ben ik bij de opnames om de dingen klaar te zetten en spelers te informeren wat de bedoeling is van de challenges.” width=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][mkdf_animations_holder css_animation=”mkdf-element-from-right” animation_delay=”200″][vc_single_image image=”17587″ img_size=”640×421″][/mkdf_animations_holder][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1522058730007{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][mkdf_section_title title=”Martijn Geerse” title_color=”#d3a11a” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”#000000″ text_align=”left” text=”Hallo ik ben Martijn Geerse en ik ben 20 jaar. Ik heb afgelopen jaar mijn diploma grafisch vormgeven gehaald aan het Grafisch Lyceum wat een MBO 4 opleiding is. Nu studeer ik communication and mulitimediadesign aan de avans in Breda (HBO).

Hoe kwam ik in contact met FCS?
Ik leerde Erik van Schanke kennen via mijn stageplaats. Zo kwamen wij met elkaar in contact en gingen we met elkaar praten over onze vakgebieden. Al snel merkte wij de wederzijdse interesse in elkaars hobbie/beroepsveld.

Eerste opdracht?
Na een uurtje met elkaar te hebben gesproken, en wat werk van elkaar te hebben gezien vroeg Erik mij of ik het logo van FC Social wilde re-stylen. Daar zei ik natuurlijk geen “nee” op. Want dat zag ik als een uitdaging.

Vormgever van FC Social
Die eerste opdracht beviel ons allebei zo goed, dat Erik voorstelde om vormgever bij FC Social te worden. Dat vond ik super tof en daarom ben ik dat tot de dag van vandaag nog steeds!” width=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][mkdf_animations_holder css_animation=”mkdf-element-from-right” animation_delay=”200″][vc_single_image image=”17592″ img_size=”640×421″][/mkdf_animations_holder][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1522058730007{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][mkdf_animations_holder css_animation=”mkdf-element-from-left” animation_delay=”200″][vc_single_image image=”17585″ img_size=”640×421″][/mkdf_animations_holder][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mkdf_section_title title=”Dustin van Doeselaar” title_color=”#d3a11a” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”#000000″ text_align=”left” text=”Ik Ben Dustin van Doeselaar en ben 18 jaar. Ik doe de opleiding Mediamanagement op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik ben bij FC Social gekomen door Jordi en Lars. Ze lieten me filmpjes zien en ben het een beetje gaan volgen. Uiteindelijk had ik aangeboden of ik me bij het team mocht voegen. Erik was daar erg enthousiast over en daarom ben ik nu cameraman en aankomend presentator bij sommige contents. Ik wil mijn bijdrage leveren bij het succesvol worden van FC Social. Ook wil ik laten zien dat jeugd de toekomst is en dat we die dus ook moeten koesteren.

Ik ben al vanaf jongs af aan bezig met voetbal maar vanaf dit seizoen gestopt met voetbal i.v.m enkelblessure’s. Vroeger ben ik keeper geweest en heb toen uiteindelijk gekozen om spits te worden. Ik heb me hele leven gevoetbald bij V.V Spijkenisse. Momenteel ben ik al 2 jaar actief als KNVB-Scheidsrechter.” width=””][/vc_column][/vc_row]