STAGE MEDIAMANAGEMENT ROTTERDAM – Stage lopen bij FC Social?

Het lopen van je stage is de leerzaamste tijd van je schoolperiode. Je moet een stage weten te vinden waar je je op je gemak voelt, waar je jezelf kan doorontwikkelen maar het allerbelangrijkste is dat je met plezier naar je stage gaat. FC Social heeft een jong en getalenteerd team die samen 1 doel voor ogen hebben. Dat doel is om op een maatschappelijke manier betrokken te zijn en hun steentje bij te brengen op bepaalde maatschappelijke gebieden.

Doe jij de opleiding mediamanagement? En hou jij van het ontwikkelen, produceren, uitvoeren, organiseren? Dan ben je bij FC Social aan het goede adres. Wij van FC Social organiseren verschillende activiteiten voor sportverenigingen maar ook voor bedrijven. Maken verschillende online content en plaatsen dit op onze social media kanalen. Het is daarom wel van belang dat je handig bent met Social Media! 

Meer weten over FC Social? Bekijk dan de pagina over ons!

Welke vaardigheden en persoonlijke eigenschappen worden in ieder geval zeer gewaardeerd?

– Creatief & conceptueel
– Handig met Facebook, Youtube, Instagram
– Handig met Adobe CC, Microsoft Office
– Leergierig
– Kan individueel en in teamverband functioneren
– Organisatietalent
– Professionele instelling
– Enthousiast
– Stressbestendig
– Proactief
– Representatieve uitstraling
– Communicatief
– Doorzettingsvermogen
– Concentratievermogen
– Verantwoordelijkheidsgevoel

– Liefst in bezit van rijbewijs.

LENGTE VAN DE STAGE:

Minimaal 5 maanden
(omdat we hebben gemerkt dat korte/ snuffelstages ook echt te kort zijn om er aan beide kanten wat aan te hebben, SORRY!)

Wil jij bij ons stage lopen?

Denk je dat je goed binnen onze organisatie zou passen en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek, dan ben je hierbij uitgenodigd om ons een brief en je cv op te sturen! Als wij denken dat dit een match is dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Als we geen ruimte meer hebben voor een stage of afstudeerstage of de match is er naar ons idee niet dan laten we dat uiteraard ook weten. 


Neem contact op!