[vc_row][vc_column][mkdf_section_title title=”FC Social – Rustactiviteit Excelsior Rotterdam” title_color=”#dda11d” title_text_transform=”” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””][vc_empty_space][vc_column_text]FC Social gaat in samenwerking met Excelsior Rotterdam de rustactiviteit verzorgen tijdens de thuiswedstrijden. Wij zijn erg blij met deze kans om de rustactiviteit te verzorgen bij Excelsior Rotterdam. Tijdens de rust zullen wij met vrijwilligers een doek het veld op rijden. In dit doek zitten 5 gaten. Spelers van een amateurclub krijgen de kans om zoveel mogelijk punten te scoren. Elke speler heeft 3 pogingen om vanaf de 16 meter de bal in een van de 5 gaten te scoren.

Wat is de bedoeling?

Zoals je op de foto ziet zijn er 5, 3 en 1 punt te verdienen. Het leuke van deze rustactiviteit is dat we opnames zullen maken. We verwerken dit dan tot een leuke aflevering die wij op ons youtube kanaal en andere social media kanalen plaatsen. Omdat we elke week een andere club hebben die gaan strijden om de prijzen zullen we er een online competitie van maken. Aan het eind van elke aflevering komt het klassement in beeld. Tijdens de laatste competitie wedstrijd van Excelsior zullen de twee beste teams het opnemen tegen elkaar. Zij spelen om mooie prijzen. Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Salora.Er zullen zo’n 14 aflevering komen tijdens dit seizoen! Dit omdat er al een paar wedstrijden gespeeld zijn door Excelsior.

Van Donge & De Roo stadion

In het stadion van Excelsior kunnen rond de 4.400 mensen. Het is een gezellig knus stadion waar de sfeer altijd top is. Wil jij een keer een wedstrijd bezoeken van Excelsior Rotterdam en de rustactiviteit in het echt bijwonen? Ga dan naar Excelsior Tickets en koop je kaartjes! Zien we jou daar?[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17640″ img_size=”960×960″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17641″ img_size=”960×960″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17639″ img_size=”960×960″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Historie Excelsior Rotterdam

Excelsior is 1 van de 3 clubs uit Rotterdam. Excelsior werd opgericht op 23 juli 1902 door een groepje Kralingse vrienden dat in die tijd al regelmatig bijeenkwam op Woudestein om met elkaar te voetballen. Er is sinds de oprichting een heleboel gebeurd in de historie van Excelsior. De club wordt vaak omschreven als ‘sympathiek, gemoedelijk en gezellig’. Excelsior mag dan al lang niet meer de club van oud papier zijn, de sfeer is ondanks het gemoderniseerde stadion amper veranderd. Bij Excelsior kun je nog steeds in een gezellige ambiance genieten van leuk voetbal.

bron: Excelsior Rotterdam[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][mkdf_separator position=”center” width=”300″ thickness=”2″][vc_empty_space height=”50px”][mkdf_section_title title=”FC Social Rustactiviteit” title_color=”#dda11d” title_text_transform=”” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=B5Sb9v70ndI” align=”center”][/vc_column][/vc_row]