Project omschrijving

RUSTACTIVITEIT                               EXCELSIOR ROTTERDAM

FC Social verzorgt in samenwerking met Excelsior Rotterdam de rustactiviteit tijdens de thuiswedstrijden. Wij zijn erg blij met deze kans om de rustactiviteit te verzorgen bij Excelsior Rotterdam. Tijdens de rustactiviteit zorgen wij dat kinderen van een amateurvereniging het veld op mogen om hier vakken te schieten. Spelers van een amateurclub krijgen de kans om zoveel mogelijk punten te scoren. Elke speler heeft 3 pogingen om vanaf de 16 meter de bal in een van de 5 gaten te scoren.

Hierbij presenteert Lars op het veld tegenover het publiek. De kinderen ervaren hierdoor een unieke ervaring door het veld op te komen bij een profclub in Nederland. We hebben hiervoor ook een eigen doek van FC Social waarin zij kunnen schieten.

De rustactiviteit is voor ons een waardevol concept omdat je van een aantal kinderen een herinnering kan maken die zij nooit meer vergeten. Voor ons is dat genieten waardoor wij ook met een glimlach naar huis gaan.

HET VAN DONGE & DE ROO STADION

In het stadion van Excelsior kunnen rond de 4.400 mensen. Het is een gezellig knus stadion waar de sfeer altijd top is. Wil jij een keer een wedstrijd bezoeken van Excelsior Rotterdam en de rustactiviteit in het echt bijwonen? Ga dan naar Excelsior Tickets en koop je kaartjes! Zien we jou daar?

“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex; you have to work hard to get your thinking clean to make it simple.”
STEVE JOBS - APPLE
“I think if you do something and it turns out pretty good, then you should go do something else wonderful, not dwell on it for too long. Just figure out what’s next.”
STEVE JOBS - APPLE

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

LET’S TALK