Partnership ROBEY

Met trots presenteren wij de samenwerking met ROBEY, een Rotterdams sportmerk wat zich identificeert door puur voetbal uit te stralen. Ze zijn onder andere bekend als kledingsponsor van Willem II, Sparta Rotterdam en Telstar. Wij van FC Social mogen daarom in onze handjes knijpen met dezelfde kledingsponsor.

ROBEY gaat ons kleden van top tot teen, dit straalt voor ons professionaliteit en eenheid uit. Iets wat voor FC Social belangrijk is. Eenheid wat vooral in deze tijden scherp aangesneden wordt is een van de resultaten wat FC Social wil bereiken. Naast dat wij de kleding van ROBEY gaan dragen, hebben wij ook de kans gekregen om met EVS Productions de branding video’s te gaan creëren. Daarnaast is ook de ROBEY Cup ontstaan, dit is een variatie op onze eigen Challenge Cup waar wij dus ongelofelijk trots op zijn.

Gevoel van trots

Het bereiken van deze samenwerking heeft bij ons gezorgd voor een gevoel van trots, dit omdat we na keihard werken een grote naam als kledingsponsor hebben. ROBEY is Rotterdams en dat zijn wij ook, we lopen daarom ook vol trots rond in de kleding en we willen dat ook laten zien aan de buitenwereld. Voor ons is de samenwerking met ROBEY het gevoel alsof we eindelijk echt gezien zijn, het gevoel dat je net in de laatste minuut de 2-1 maakt. Trots dat zijn we zeker.

Voor Robey begon het allemaal na de Tweede Wereldoorlog, met Rotterdamse passie en positivisme werd de stad bij elkaar geraapt. Tussen alle Rotterdammers besloot Pieter Bey zijn droom te verwezenlijken. Vanuit zijn woonhuis in Blijdorp begon hij zijn eigen sportmerk. De merknaam Robey spreekt dus voor zich. Hij besloot de eerste twee letters van onze stad en zijn achternaam achter elkaar te zetten. Robey was een feit.

Pieter Bey wist op dat moment nog niet dat ROBEY een toonaangevend merk zou worden in het Nederlands sportlandschap. In de jaren zestig, zeventig en tachtig draagt een groot deel van professioneel én recreatief sportend Nederland, waaronder het Nederlands voetbalelftal, de sportkleding van Robey.

Robey staat vandaag de dag nog steeds voor het ultieme voetbalgevoel. Iedere voetballer kent dat gevoel wel, dus dat is ook wat Robey uit wilt stralen. Puur. Voetbal. Je speelt een potje met je vrienden, in de kelderklasse of je speelt in de Eredivisie. Het gevoel blijft hetzelfde.

Het gevoel wat Robey wilt overbrengen sluit perfect aan bij het gevoel wat wij willen overbrengen via onze video’s.

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

LET’S TALK