[vc_row][vc_column][mkdf_section_title title=”Lars versus Jordi” title_color=”#dda11d” title_text_transform=”” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””][vc_empty_space][vc_column_text]Lars versus Jordi is een serie waarin we langs verschillende bedrijven gaan om hier een challenge te houden. Dit kan zijn van een speelboerderij tot karten van karten tot in een winkel staan. Het gaat erom dat we laten zien hoe en wat je bij bepaalde bedrijven kan doen. Omdat Lars en Jordi competitief ingesteld zijn nemen zij het vaak tegen elkaar op om te kijken wie het beste is.

Wat is de bedoeling?

Wat is de bedoeling van de serie Lars versus Jordi? In samenwerking met bedrijven gaan wij challenges ontwikkelen of laten we zien wat er te doen is bij het bedrijf waar we op dat moment aan het filmen zijn. Zo zijn we langs geweest bij Boerderij de Boerinn in Kamerik. Hun hebben verschillende parcours voor bedrijven. Lars en Jordi gingen het tegen elkaar opnemen in deze aflevering. We willen bedrijven helpen aan leuke content, daarnaast willen we zelf ook leuke content hebben voor onze kijkers. We willen met de serie Lars versus Jordi om de twee weken een aflevering online te zetten op onze kanalen!

Interessant voor uw bedrijf?

Heeft u een leuke uitdaging voor de serie Lars versus Jordi? Stuur ons dan een mailtje met uw idee en wij zullen hier een script bij maken. Heeft u geen idee wat u kunt doen maar vind u het wel leuk als er bij u op het bedrijf gefilmd wordt? Laat het ons weten en wij gaan kijken naar een leuke challenge bij u op het kantoor of locatie.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17651″ img_size=”960×960″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17652″ img_size=”960×960″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17650″ img_size=”960×960″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][mkdf_separator position=”center” width=”300″ thickness=”2″][vc_empty_space height=”50px”][mkdf_section_title title=”Lars versus Jordi” title_color=”#dda11d” title_text_transform=”” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=NNPAymmF9Mc&t=2s”][/vc_column][/vc_row]