[vc_row css=”.vc_custom_1522061465942{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column][mkdf_section_title title=”FC Social Challenge Cup!” title_color=”#dda11d” title_text_transform=”none” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””][vc_column_text]FC Social heeft in samenwerking met VoetbalRotterdam de grootste amateurnieuwssite van Rotterdam de FC Social Challenge Cup opgestart. Dit is een concept speciaal ontwikkeld om amateurclubs op een leuke manier in de media te brengen. FC Social komt samen met hun team langs op jullie voetbalvereniging om samen met spelers van het 1e elftal verschillende challenges op te nemen.

Deze challenges worden gemonteerd tot een leuke aflevering van circa 5 minuten. Deze aflevering wordt vervolgens geplaatst op de Facebookpagina van VoetbalRotterdam.
In deze aflevering doen we de volgende drie challenges:

Vlakken schieten:

Bij het vlakken schieten is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit kan je doen door middel van de bal door de verschillende vlakken te schieten. De goal is namelijk verdeeld in negen vlakken. Links- en rechtsboven zijn goed voor 10 punten. Het bovenste middenvlak is goed voor 5 punten. Links- en rechts midden zijn goed voor 3 punten. Middelste midden vlak is goed voor 2 punten. De overige vlakken zijn goed voor 1 punt. De ballen worden van buiten de 16 meter geschoten.

Latje trap:

De tweede challenge is het wel bekende latje trap. De ballen zullen getrapt worden vanaf de 16 meter. Als je de lat weet te raken is dit goed voor 2 punten. Ze krijgen 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk ballen op de lat te raken.

Blinddoek:

De blinddoek challenge is misschien wel de leukste challenge van allemaal. Het is bij de blinddoek challenge de bedoeling dat elke speler vanaf de 11 meter de bal op de lat te schieten. Dit is zonder blinddoek geen probleem. Maar met de blinddoek om is dit een stuk lastiger. Als ze de lat weten te raken is dit goed voor 25 punten. Deze challenge zorgt voor hilarische momenten.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”17659″ img_size=”960×960″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”17657″ img_size=”960×960″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”17658″ img_size=”960×960″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

VoetbalRotterdam

Lijkt het jou ook leuk om GRATIS mee te doen aan de FC Social Challenge Cup? Geef je dan via onderstaand mailformulier op. Wij nemen dan contact met jullie op om de opname te gaan inplannen.

VoetbalRotterdam is al jaren de grootste regionale voetbalwebsite van Nederland. Ruim zeven jaar geleden begonnen en nu uitgegroeid tot een site waar dagelijks meer dan 20.000 bezoekers per dag alle informatie kunnen vinden over het amateurvoetbal uit de regio Rijnmond. Deze bezoekers bekijken per maand ruim 4 miljoen pagina’s.

Op VoetbalRotterdam.nl vindt u wekelijks wedstrijdverslagen, columns, interviews, videobeelden en al het laatste nieuws uit de regio. Dit wordt geschreven door ruim 80 verslaggevers. Tevens maken rond de 30 fotografen elke week de mooiste voetbal foto’s.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][mkdf_separator position=”center” width=”300″ thickness=”2″][vc_empty_space height=”50px”][mkdf_section_title title=”FC Social Challenge Cup” title_color=”#dda11d” title_text_transform=”” title_text_align=”center” margin_bottom=”” title_size=””][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=YvuqadRUR9o”][/vc_column][/vc_row]